Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Torttila Miljoona & 2013

Torttila Miljoona & 2013 on riihimäkeläinen uuden uuden aallon punkrockkia soittava yhtye. Me tiedetään kaikki tunteista, rakkaudesta ja paskaduuneista. Ollaan julkaistu yks digitaalinen omakustanne ja mäiskitty keikkaa lähinnä paikallisissa "musiikki"baareissa. Koko roskaronkka koostuu pidempään yhdessä soittaneista oman kaupungin tulevaisuuden toivoista.

Torttila Miljoona & 2013 // Kuva: ylex.fi/kellari

Kotipaikkakunta: Riihimäki

Musiikkityyli: Punk

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Hynönen Varonen - Laulu. Torttila Miljoona - Kitara. Tuure Jaffa - Basso. Glutenius - Rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Sympaattista punkpoppia Kolla Kestää sekä vanhan Eppu Normaalin tyyliin! Se on jo omiaan heittämään nelikon myös trendikääseen Pää Kii!, Kakkahätä-77 sekä Maakuntaradio -yhtyeiden viitoittaman perinnetietoisen suomipunkin uuden allon nosteeseen. Rumpalin tuplabasari-ilottelut tuovat mukavaa vaihtelua kokonaisuuteen. Biisinkirjoitustaito on kaikessa yksinkertaisuudessaan kohdallaan!

Vielä odotamme:

Lisää kappaleita! Yksi astetta menevämpi biisi näyttäisi, kuinka energistä meno todella on. Se on kuitenkin punkin a ja o! Tekstit kannattaa pitää edelleen omakohtaisina ja yksinkertaisina. Vakavahenkisyyttää saa olla lisää, mutta pilketä silmäkulmasta ei kannata kadottaa. Nimenmuutosta kannattaa myös harkita, elleivät kaverit ole Pelle Miljoona & 1980 -bändille sukua.

15.1.2013
Edelleen pysytellään lungisti rullaavan temmon parissa, mutta ei siitä haittaa ole. Sanoituksissa on raikuli-ilottelua mutta soundi kuulostaa hieman vakavampihenkiseltä.

Kristallipallo:

Bändin keskittyessä lisämateriaaliin työstämiseen ja entistä omaleimaisempaan tuotantoon, kannattaa samalla tähyillä seuraavien bändien kanssa keikkailua: Nuoret Sankarit, Kaupungin Valot, Kivesveto Go Go, Lähtevät Kaukojunat sekä Katujen Äänet. Sitä kautta lisää oikeaa yleisöä voisi löytyä ja lisäpuhtia koko touhuun!