Hyppää pääsisältöön

YleX:n Musaventures Hollannin Eurosonicissa – tätä luvassa

YleX:n Uuden musiikin ohjelmien toimittajat Venla ja Juhani matkaavat Hollannin Groningeniin Eurosonic-tapahtumaan. Venlan mukaan tavoitteena on löytää sinulle uusi suosikkiyhtye.

musaventures

Eurosonic on yksi kansainvälisesti merkittävimmistä live-alan tapahtumista. Se järjestetään jälleen Groningenissa, Hollannissa 15.-18.1.2014. Eurosonic kerää Euroopan laaja-alaisimpana showcase-festivaalina yhteen yli 2500 musiikkialan ammattilaista. Tapahtumaan matkaavat myös Uuden musiikin toimittajamme, Venla ja Juhani – luvassa on Musaventures.

Venla kertoo, että hänen ja Juhanin tavoitteena on etsiä niitä bändejä joita tänä vuonna on pakko kuunnella.

- Mennään katsomaan niitä bändejä, jotka tulevat Euroopan isoimmille festareille ensi kesänä. Me etsitään sulle uusi lempibändi, Venla lupaa.

Musaventures tulee pitämään sisällään myös yllätyksiä. Venla ja Juhani lähtevät muun muassa ostamaan luukkuhampurilaisia, ja reissun päätteeksi lasketaan kummalla on enemmän rakkoja jaloissaan, kun musatoimittajat kirmaavat keikalta toiselle.

- Luvassa on varmaan sellaista Uuden musiikin kesäteatteria videoiden muodossa, Venla naureskelee.

Eurosonicissa esiintyvät suomalaiset artistit ovat Black Lizard, Desto, Femme en Fourrure, Jaakko Eino Kalevi ja Noah Kin.

Venlan ja Juhanin matkaa voi seurata Musaventuresin omilta sivuilta, jonne päivitetään materiaalia läpi matkan. Tietenkin myös YleX:n taajuudella kuullaan artistihaastatteluja ja raportteja Musaventuresin etenemisestä.

Lähteet: YleX