Hyppää pääsisältöön

JVG:n uudella levyllä lentää lima raidalle fiittaajien massakokoontumisessa

Uudelta JVG-levyllä on monta fiittajaa, joista osan YleX paljastaa nyt!

JVG:n uudella levyllä syljetään limaa raidalle fiittaajien massakokoontumisessa.

Räppiryhmä JVG kertoo YleX:lle, että sen uudella levyllä on yksi biisi, jolta löytyy älyttömän monta fiittaajaa. Jo JVG:n uutuusvideolla laitetaan rahaa palamaan – mukana huippuvierailijoita, että Voitolla yöhön -levyllä on jonkin verran fiittajia, esimerkiksi nimikkobiisillä kuultavat Sanni ja Märkä-Simo.

- Levyllä on Älytön posse -niminen biisi. Se on Suomen kovin räppiposse-biisi. Siinä fiittaavat Gracias, Paperi T, Juno, Kube, Gasellit, Lost Koosin Särre, Stepa ja me. Eli mukana ovat kaikki meidän lempiräppärit ja kaverit, VilleGalle luettelee.

JVG:n ennakkoon hehkuttaman possebiisin erikoisuus on se, että siinä ei ole kertosäettä ollenkaan.

- Se on räppiraita, jossa syljetään limaa raidalle, VilleGalle makustelee.

Jare jatkaa keskustelua toiseen biisiin ja paljastuu, että aiemmin mainittu Sanni fiittaa myös toisella levyn raidoista. Biisiä kuvaa Jaren mukaa adjektiivi erikoinen. VilleGalle komppaa sanoen, että vielä nimeämättömän biisin tunnelma on hieman totutusta poikkeava.

- Se on aika synkkä ja painostava kappale. Kun Sannikin on nosteessa, meidän ei ollut pakko tehdä mitään balladia tai hittiä. Ihmiset saattavat yllättyä siitä, mitä saimme aikaan, VilleGalle tuumaa.

Lue myös: JVG paljasti YleX:lle uuden albuminsa nimen - tulossa myös rakkausbiisi tytöille

JVG on lauantaina 18.1. haastattelussa YleX Himotuimmat -ohjelmassa, joka alkaa kello 11. Sinäkin voit vaikuttaa Himotuimpien listaan!

Lähteet: YleX Himotuimmat