Hyppää pääsisältöön

Suomalaiset metallimiehet herkkinä - tulossa Vain kuolemaa

Luvassa on tunnekuohuja, kun metallimiehet esittävät tulkintoja toistensa kappaleista uudessa YouTube-sarjassa.

Vain kuolemaa

Kuusi kotimaista metalliartistia aloittaa YouTubessa katsottavan Vain kuolemaa -sarjan, jonka aloitusjakso julkaistaan perjantaina 17.1. Uudet jaksot julkaistaan tämän jälkeen aina viikon välein ja Vain kuolemaa jatkuu helmikuun puoleen väliin saakka.

Sarjassa esiintyvät Amorphiksen Tomi Joutsen, Stam1nan Antti Hyyrynen, Rotten Soundin ja Medeian Keijo Niinimaa, Nicolen Ilkka Laitala, Carnalationin Jonne Soidinaho sekä Bob Malmströmin Carlous Aminoff.

Tiedotteessa sanotaan, että luvassa on osallistuvien artistien tulkintoja toistensa kappaleista ja suuria tunteenpurkauksia.

Sarjalla on myös uudet Facebook-sivut.