Hyppää pääsisältöön

Musaventures: Suomalaisbändin keikka täynnä – väkeä käännytettiin ovelta Hollannissa

Suomalaisen Black Lizardin keikka Hollannissa oli niin täyteen pakattu, etteivät kaikki halukkaat päässeet sisään.

Black Lizard

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Musaventures on käynnissä Hollannissa, kun Venla ja Juhani metsästävät uutta musiikkia Eurosonic-festivaalilla. Eilen kaksikko oli yrittänyt päästä kotimaisen Black Lizardin keikalle, mutta turhaan. Tulevaisuuden tusinassa Suomen lupaavimmaksi bändiksi YleX:n ja Rumban äänestyksessä valitun yhtyeen musiikki veti puoleensa niin paljon väkeä, että toiset jäivät keikkapaikan ulkopuolelle nuolemaan näppejään.

- Tämä kielii siitä, että Black Lizardilla menee Suomen rajojen ulkopuolella erityisen hyvin. Näemmä paremmin kuin Suomessa, Venla kertoo.

Jono keikkapaikalle oli Venlan ja Juhanin mukaan todella pitkä. Black Lizardin ohjelmatoimiston, Fullsteamin Juha Kyyrö oli päässyt seuraamaan keikkaa ja kommentoi paikan olleen ääriään myöten täynnä.

- Hyvä Suomi. Hieno meininki ja selkeästi bändi kiinnostaa. Oli hyvä keikka, vaikka hirveästi en nähnyt porukan seasta, Kyyrö sanoo.

Käy katsomassa Musaventures-sivuilta, miten Black Lizardilta sujui puhutun luukkuhampurilaisen hankinta ja kuinka Noah Kin reagoi Venlan ja Juhanin räppäämiseen.

Lähteet: Musaventures