Hyppää pääsisältöön

Redraman video kuvattiin jenkkivankilassa – ensi-ilta YleX:ssä

Redraman tuore Let Go -niminen musiikkivideo saa ensi-iltansa tänään perjantaina 17. tammikuuta ylex.fi:ssä. Video on kuvattu amerikkalaisessa vankilassa.

Redrama/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Redraman Let Go -musavideo saa ensi-iltansa ylex.fi:ssä. Sami Joensuun ohjaama video on kuvattu itäisessä Los Angelesissa, vanhassa vankilassa.

- Videon idea tuli ohjaajalta ja ensimmäinen reaktioni oli, ettei mitään tällaista. Ajattelin, että se on joku uskottavuushomma, mutta video onkin kaikkea muuta, Redrama juttelee YleX:lle.

Vuosina 1942-1961 toiminnassa ollut vankila on nykyisin jenkkisarjojen- ja elokuvien näyttämö, jossa on kuvattu myös Beyoncen ja Lady Gagan Telephone-video.

- Se oli tyhjä vankila, jossa ei ollut muita vankeja tai vartijoita. Kaikki portitkin olivat auki, kävelin vapaasti. Se on enemmän symbolinen asia, joka liittyy mielentilaan. Vanhoista asioista pitää päästä irti, jotka pitävät vankina, Redrama avaa videon ideaa, johon lopulta suostui mielellään.

Biisissä fiittaava amerikkalaiskaunotar Kristinia DeBarge löytyi biittinikkari MGI:n kautta. Redrama kiistää, että haalisi biiseilleen jenkkifiittaajia siksi, että kappaleet soisivat myös amerikkalaisissa radioissa.

- Ei se ole se juttu. EsimerkiksiRedrama kuvaa uutta videotaan Losissa – mukana AJ McLeanmukaan biisintekoasioiden kautta ja oli tosi luonnollinen juttu. Olen aina halunnut välttää sitä, että ostaisin fiittejä. Se on ajanhaaskausta. Tapahtuu, jos tapahtuu. Lähtökohta on aina se, että lopputulos ratkaisee, eikä se fiitti, Redrama painottaa.

Katso Redraman Let Go -video alta.

Lue myös: Redraman uudella sinkulla amerikkalaisvierailija – video kuvataan Losissa

Lähteet: YleX