Hyppää pääsisältöön

YleX:n Jukka Lindström mukana Uutisvuodossa

YleTV1:n satiirisesssa uutisohjelmassa nähdään tänään YleX:n Jukka Lindström. Kilpailijatiimissä sanailee Tommi Liimatta.

Stan Saanila ja Jukka Lindström Uutisvuodossa.

YleX:n ajankohtaisohjelma Etusivun juontaja, Jukka Lindström, nähdään tänään lauantaina tammikuun 18. päivä Uutisvuodossa. Paikka satiiriohjelman kuvauksiin avautui yllättäen.

- Haluan kiittää sitä julkkista, joka perui tulonsa. Nyt mä pääsen ohjelmaan, Jukka myhäilee.

Baba Lybeckin tuomaroimassa show'ssa Jukan vastapuolelle asettuu Absoluuttisen nollapisteen keulahahmona tunnettu muusikko ja taiteilija Tommi Liimatta.

- Ensin pelkäsin, että siellä on kaksi lappilaista taiteilijaa apurahakännissä piikittelemässä, mutta he olivatkin mukavia.

Jukka on mukana Stan Saanilan joukkueessa ja miehet tuntevat entuudestaan toisensa stand up -komiikan puolelta.

YleX Etusivun juontajan mielestä tv-esiintymistä varten ei kannata muuttaa ulkonäköään. Hän ei siis palkannut personal traineria tai elämäntapavalmentajaa tuekseen ennen esiintymistä. Yksi asia kuitenkin kaihertaa.

- Kerrankin, kun pääsin telkkariin, niin en saanut käyttää pinkkiä, Jukka manaa.

Kyseinen väri on kiellettyjen listalla Uutisvuodon vieraille annetussa ohjeistuksessa. Myös kokomustaa ja raitoja pitää välttää.

Yhdeksi Uutisvuoto-kohokohdaksi Jukka nostaa sen, että hän pääsi tapaamaan viimein Tommi Liimattaa. Absoluuttisen nollapisteen absurdit sanoitukset ovat tehneet Etusivun juontajaan vaikutuksen. Ennen kuvauksia ehti hieman jutella taiteen tekemisestä.

- Se kiinnostaa aina, miten taiteilija tekee töitä sanojen kanssa.