Hyppää pääsisältöön

JVG paljastaa elämänsä biisit – yllättävätkö valinnat?

JVG paljasti YleX Toiveet -lähetyksessä elämänsä biisit.

JVG // Kuva: https://www.facebook.com/jvgvirallinen

J. Karjalainen - Sankarit

- Tästä tulee mieleen 1995, olimme jotain 8-vuotiaita. Tämä on aika hullu biisi. Koko kansa osaa sen ulkoa. Viime vuonna olimme jossain festareilla ja J. Karjalainen soitti juuri ennen meidän keikkaa ja veti tämän biisin. Ajattelimme, että ei helvetti. Joudutaanko me menemään tuon jälkeen lavalle ja vedimme vielä ensimmäistä kertaa bändin kanssa. Vastaavaa rallia ei löydy meidänkään fikasta, JVG:n Jare ja VilleGalle muistelevat.

Bomfunk MC's - Freestyler

- Tämä oli mun eka levy ja varmaan eka keikkakin. Olimme mutsin ja faijan kanssa laivalla ja Bomfunk oli siellä, Jare kertoo.

- Nyt vedetään samoja laivakeikkoja ja tehdään Salovaaran Jaakon kanssa biisejä. Se on aika hullua, kun joskus 15 vuotta sitten kuunneltiin noita biisejä ja nyt tehdään samojen äijien kanssa musiikkia. Tämä pitäisi vetää karaokessa joskus, VilleGalle sanoo.

Avain - Punainen tiili

- Tämä levy on meidän ikäryhmän raamattu. Tätä tuli kuunneltua peruskoulussa. Se oli kova juttu silloin. Systerin joku kaveri tunsi Masan (entinen Avain, nykyinen Asa Masa) jostain. Olimme menossa dösällä Herttoniemeen ja istuimme sellaisessa neljän hengen paikassa systerin ja sen frendin kanssa. Sitten Masa tuli sinne ja systerin kaveri moikkas sitä, että tule tänne istumaan ja se tuli siihen mua vastapäätä. Mulla oli löröt housussa, Jare naureskelee.

Lähteet: YleX Toiveet