Hyppää pääsisältöön

Apocalyptican ja Avanti!:n kaksi yhteiskeikkaa peruttu

Apocalyptican ja Avanti!:n Apocalyptic Symphony-kiertueen konsertit Kuopiossa ja Lahdessa peruuntuvat.

Apocalyptica Ilosaarirockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

Apocalyptican ja kamariorkesteri Avanti!:n suunnitellut konsertit 5.4. Kuopion Musiikkikeskuksessa sekä 6.4. Lahden Sibelius-talossa joudutaan perumaan tuotantoteknisistä syistä.

Jo ostetut liput voi lunastaa takaisin ostopisteestä.

Kolmeviikkoinen kiertue käynnistyy Oulun musiikkijuhlilta 9.3.2014, jonka jälkeen konsertteja on Suomen lisäksi Venäjällä, Saksassa, Puolassa ja Baltian maissa. Kiertueen ohjelmisto koostuu Apocalyptican varsinkin harvemmin livenä esitetystä musiikista, joihin Jaakko Kuusisto tekee sovitukset 25 henkiselle orkesterille. Kuusisto myös johtaa kiertueen ensimmäisen konsertin.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.