Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jontte Valosaaren (feat. Mikael Gabriel) kappaleesta Kiinni jäit?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Jontte Valosaari KesäKönsi-kokelaana // Kuva: Jenni Poikelus

Kuka? Jontte Valosaari (feat. Mikael Gabriel): Kiinni jäit

Mitä? Suomen kovin laulava palomies Jontte Valosaari saapuu tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometri-vieraaksi n. klo 13.30 ja tuo mukanaan uuden kappaleensa Kiinni jäit. Biisi sai ensisoittonsa tänään Uuden musiikin aamuvuorossa.
Marraskuussa Nenäradiossa vieraillessaan Jontte lupaili Ainon ja Annen haastattelussa, että tulevalle levylle on tulossa kovia fiittejä ja lupauksen lunastaa yhdessä Mikael Gabrielin kanssa tehtailtu Kiinni jäit. Jontte Valosaaren debyyttialbumi Haastaja julkaistiin viime vuoden huhtikuussa.

Hä? Kiinni jäit –kappaleessa mainitaan déjà vu –ilmiö, eli entiselämys, jossa ihminen tuntee kokeneensa nykyisen tilanteen jo joskus aikaisemminkin.