Hyppää pääsisältöön

The Jezabelsin kasarisoundit houkuttelevat pois talviunilta

Rakkauden katse kohdistuu tähän aussibändiin!

The Jezabels // Kuva: www.facebook.com/TheJezabels

The Jezabels: The Look Of Love

The Jezabelsin teatraaliset intensiivi-indiesoundit ovat ihastuttaneet australialaisia jo yhden albumillisen ja useamman EP:n verran. Helmikuussa julkaistava kakkosalbumi The Brink sisältää Look Of Love – nimisen biisin, joka onnistuu yhdistelemään niin moniulotteisesti erilaisia vaikutteita että yhteensulauma lähentelee mestariteosta.

The Jezabelsin soundissa kaikuvat Haimin tyyliset kasarisoundit, Kate Bushin dramaattinen laulu ja CHVRCHESin raikas sinisilmäisyys. Vaikka vaikutteita on paljon, bändi on uudella biisillään hylännyt sille ominaisen megalomaanisen elementtien päällekkäinpinoamisen ja luottaa rohkeasti kevyemmän ja popimman suunnan tuomaan vapauteen.

Tähän biisiin kiteytyvät ne talven kirpakat pakkasaamut kun taivas on kirkas, hengitys höyryää, termari on täytetty kahvilla ja paras kaveri yllyttää lumihankeen lumienkeleiden tekoon. Ja se jos mikä oikeuttaa tehosoittoon Uuden musiikin aamuvuorossa!

Tanssitko tätä biisiä luonnonlapsen lailla hipsteridiscossa vai yököttääkö vaikutteiden summa?