Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Rödsögårdenin kappaleesta Dance Until You Die?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Rödsögården. // Kuva: Promokuva/Sonymusic

Kuka? Rödsögården: Dance Until You Die

Mitä? YleX Iltapäivän kotimaisen musiikin Rytmibarometri-viikko jatkuu lähtöjään kokkolalaisen Rödsögårdenin kappaleella Dance Until You Die. Tovin hiljaiseloa viettänyt bändi on YleX:ää pitempään kuunnelleille tuttu ainakin kappaleista Where the Hopes Grow ja Strangers and Lovers, joka yli kaksi vuotta sitten voitti YleX Iltapäivän Rytmibarometri-kamppailun 63 yläpeukkuprosentilla.
Dance Until You Die on tulevan uuden albumin ensimmäinen single.

Hä? Bändin nimi juontaa juurensa Rödsön kylästä, joka sijaitsee Kokkolan lähellä. Rödsögården on lämmitellyt Suomessa vierailleita maailmantähtiä kuten The Scriptiä ja Simply Rediä. Bändi julkaisi omaa nimeä kantaneen debyyttialbuminsa vuonna 2009.