Hyppää pääsisältöön

Toni Wirtanen YleX:lle: Näin suututtaisin Apulanta-fanit

Apulannan keulakuva tietää, miten fanit suuttuvat.

Toni Wirtanen // Kuva: Tomi Mikola

Apulannan nokkamies Toni Wirtanen on viimeaikoina kunnostautunut räppibiisien fiittaajana. Mies on mukana Petri Nygårdin Tää on niin tätä -biisissä ja Brädin Brädin ja Toni Wirtasen yhteisbiisi on ensisoittossa YleX Aamussa. Voisiko Apulantakin ottaa vaikutteita räpistä seuraavalla levyllä, Toni Wirtanen?

- Se on eri maailma, mutta miksei. Meikäläinen aina innostuu erilaisista soundeista. Jos laittaisimme sellaista soundia Apulannan levylle kuin Hätähuuto-biisissä, niin fanit suuttuisivat ihan järjettömästi. Niin siinä vaan käy, että ne ottavat itseensä, mutta toisaalta meikäläinenkin on aika kettu mieheksi. Voi olla, että jotain pientä tarttuu. Katsotaan, mitä tapahtuu, Wirtanen vihjailee YleX:lle.

Kyseessä ei olisi suinkaan ensimmäinen kerta, kun bändi tekee räppibiisin. Viivakoodit-singlen b-puolelta löytyvä Vihollinen on nimittäin yksi esimerkki siitä, mihin kaikkeen Apulanta halutessaan taipuu.

- Haluan korostaa, että se oli erittäin hyvää räpäytystä. Voi olla, että sitäkin kuullaan jatkossa. Eihän sitä tiedä, vaikka ruvettaisiin keikoilla coveroimaan Brädin Hätähuuto-biisiä, Wirtanen virnuilee.

Lähteet: YleX