Hyppää pääsisältöön

Katso kiinnostava dokumentti Heath Ledgeristä Yle Areenassa

Yle Areenassa on katsottavissa mielenkiintoinen dokumentti Heath Ledgeristä.

Heath Ledgerin viimeiseksi rooliksi jäi osa The Imaginarium of Doctor Parnassus -elokuvassa.

Monista viihdemaailman tähdistä on tullut kokonaisen sukupolven idoleita, mutta loistava ura on äkisti päättynyt kuolemaan. Kuolema liian nuorena on jo muinaisista ajoista asti ollut monen myyttisen henkilön ominaisuus. Jos kuolema lisäksi tapahtuu hämärissä oloissa tai oman käden kautta, media punoo sensaatioita.

Vuonna 1979 Australiassa syntynyt Heath Ledger oli nuori, kaunis ja lahjakas. Hänen näyttelijänuransa oli rakettimaisessa nousussa, ja hän menestyi niin blockbuster-elokuvien kuin taidefilmien tähtenä. 28-vuotiaana hän kuoli lääkeaineiden yhteisvaikutukseen.

Millaisena oma isä vain 28-vuotiaana kuollutta poikaansa muistelee?

Katso dokumentti alta.

Edellisessä jaksossa käsiteltiin Kurt Cobainin traagista tarinaa.

Lähteet: Yle Areena