Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Clarissan feat. Josh Standing kappaleesta Top of the World?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

CLARISSA FEAT. JOSH STANDING

Kuka? Clarissa feat. Josh Standing: Top of the World

Mitä? YleX Iltapäivän kotimaisen musiikin Rytmibarometri-viikolla esitellään tänään jälleen yksi Uuden musiikin kilpailun osallistujista, kun Rytmibarometri-vieraaksikin saadaan Clarissa. 23-vuotias, Karjaalta kotoisin oleva Clarissa on saanut kappaleeseensa mukaan englantilaisen pop-lupauksen ja street-tanssijan Josh Standingin.
Clarissa on omien sanojensa mukaan hillitön Euroviisu-fani, joten polte päästä edustamaan Suomea keväällä Kööpenhaminaan on kova.

Hä? Clarissa on niittänyt mainetta YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa aikaisemminkin. Viime keväänä Clarissa voitti Rytmibarometri-kisailut kappaleellaan The Coolest Girl, joka sai 75% tanakkaa yläpeukkua.