Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Brädin (feat. Toni Wirtanen) kappaleesta Hätähuuto?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Brädi // Kuva: Alma Hätönen

Kuka? Brädi (feat. Toni Wirtanen): Hätähuuto

Mitä? YleX Iltapäivän kotimaisen musiikin Rytmibarometri-viikko saa arvoisensa päätöksen, kun esittelyyn pääsee Brädin yhdessä Apulannan Toni Wirtasen kanssa tehty Hätähuuto-kappale, joka sai ensisoittonsa YleX Aamussa. Tänään torstaina kappale on mahdollista kuulla vain ja ainoastaan YleX:ssä. Kappaleen taustoista vastaa Brädin kanssa jo pitkään yhteistyötä tehnyt MGI.
Historian oppitunti: Brädi on tullut monelle tutuksi Cheekin luottotuplaajana. Miehen soolodebyyttilevy Repullinen Hiittiä julkaistiin 2010 ja kakkosalbumi Näis kengis joulukuussa 2012.

Hä? Kappale kuultiin ensimmäistä kertaa livenä joulukuussa YleXPop-klubi: Rähinä Livessä. Silloin tosin Toni Wirtanen ei päässyt itse paikan päälle vetämään omia osuuksiaan keikkakiireidensä takia. Kappaleeseen on työn alla myös musiikkivideo, joka julkaistaan 21. helmikuuta.