Hyppää pääsisältöön

Valokuvaa Tuoliton tammikuu – ja osallistu kisaamme

Tuoliton tammikuu on jo loppusuoralla! Mutta vielä ehtii seisomaan – tai makaamaan.

Jos olet joutunut hauskoihin, hankaliin tai luovuutta vaativiin tilanteisiin liikaa istumista välttäessäsi ja sinulla on siitä valokuva, lähetä se meille. Valitsemme Prisma Studion Tuoliton tammikuu –lähetyksessä voittajakuvan. Myös lavastetut otokset ja rekonstruoinnit kelpaavat, tärkeintä on tuolittoman tammikuun tunnelmien tavoittaminen.

Voittaja tietenkin palkitaan istumattomuuteen liittyvällä persoonallisella tuotteella.

Luovat ratkaisut seisomatyöpisteen rakentamisesta ovat myös tervetulleita. Ehdokkaat ”Tuoliton tammikuukuva 2014” –voittajaksi tulevat ensin nettiin kaikkien ihasteltavaksi ja äänestettäviksi, lopullinen tulos ohjelmassa 4. helmikuuta klo 20.00, TV1.

Laita kuva Tuolittoman tammikuun FB –ryhmään tai lähetä se meille emailitse 27. tammikuuta mennessä osoitteeseen prisma.studio@yle.fi . Mukaan kuvaajan nimi, kuvan kohteen nimi (jos eri) ja tietysti kuvalle itse antamasi nimi ja yhteystietosi.

Kommentit