Hyppää pääsisältöön

Jennifer Lopez ja Pitbull esittävät futiksen MM-kisojen tunnusbiisin

Pitbull ja Lopez tekevät jälleen yhteistyötä.

Jennifer Lopez Areenalla // Kuva: Tomi Mikola

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ja Sony Music julkistivat yhdessä ensi kesän jalkapallon MM-kisojen tunnussbiisin esittäjän. We Are One (Ole Ola) -kappaleen esittää miamilainen rap-artisti Pitbull sekä poppikaunotar Jennifer Lopez. Lisää latinoverta kappaleeseen tuo kisamaan Brazilian oma laulajatähti Claudia Leitte. Kappale saa ensiesityksensä FIFA World cupin avajaisseremoniassa Sao Paulossa 12. kesäkuuta.

We Are One (Ole Ola) on jo kolmas latinotähtien esittämä World Cup -biisi. 2010 kisojen tunnuskappale, Shakiran esittämä Waka Waka (This Time for Africa) oli maailmanlaajuinen radio- ja digihitti, kun taas Ricky Martin nousi maailmanmaineeseen vuoden 1998 kisojen tunnuskappaleella The Cup of Life (La Copa de la Vida).

Lähteet: Sony Music