Hyppää pääsisältöön

Misfits: Viides kausi ja aiempien uusinnat

Kuva: © Clerkenwell Films/C4 2013 misfits

Mikäli yksi 2000-luvun brittiläisistä tv-tapauksista, supervoimia saavista rötösnuorista kertova Misfits ei ole vielä tuttu, voit vielä katsoa koko sarjan Kakkosella tai Areenassa. Uusimme ensin sarjan neljä ensimmäistä tuotantokautta putkessa torstaista sunnuntaihin ja viidennen kauden uudet osat samalla kaavalla 27. maaliskuuta alkaen.

"Sarja päättyy hyvässä vireessä. Misfits on osoittautunut jutuksi, jonka on parempi syleillä omia kliseitään kuin taistella niitä vastaan. Viidennen kauden hahmot ovat porukka, josta aidosti pitää. Ja vaikka juonenkäänteissä on tuttuja elementtejä, nämä kahdeksan viimeistä jaksoa tuntuvat silti tuoreilta ja iskeviltä, eikä sarja ole menettänyt kykyään shokeerata ja yllättää." - Dave Golder, SFX

TV2 torstaista sunnuntaihin 30.1. - 6.4.2014 Kakkosen myöhäisilloissa. Osien alkamisajoissa on jonkun verran vaihtelua, joten ne kannattaa tarkistaa ohjelmaoppaasta. Koko viides kausi Yle Areenassa ennakkoon 15.3. ja sen jälkeen 14.4. asti. Muut jaksot kahden viikon ajan tv-esityksestä.

Minkä supervoiman sinä haluaisit?

Järjestimme Misfitsistä vuonna 2012 katsojakilpailun, jossa kysyimme, minkä supervoiman itse kukin haluaisi ja miksi. Suosituimpia erikoisvoimia olivat odotetusti lentäminen, teleportaatio ja näkymättömäksi muuttuminen, mutta haaveissa oli monenlaisia muitakin kykyjä.

Ohessa kaikki palkitut vastaukset.

"Haluaisin pystyä hallitsemaan säätiloja, esimerkiksi nostamaan tuulia ja ukkosia, kylmiä rintamia. Voisin pysäyttää maapallon ilmaston lämpenemiseen, ja ensimmäiseksi hoitaisin jääkarhuille ja pingviineille niille sopivat elinolot takaisin." (Sannu)

"Tahtoisin kyetä muuttamaan tavaroiden olomuotoa. Tekisi sisustamisesta helppoa, kun voisi vain koskettamalla muuttaa asioiden olomuotoa. Esimerkiksi tuolin jalat voisi muuttaa suorista koristeellisiksi." (Satu)

"Olisi hieno voima osata puhua, kirjoittaa ja ymmärtää jokaikistä maailman kieltä, koska tällöin voisin kommunikoida jokaisen kanssa eikä kielimuuriongelmia olisi, ja saisi varmaan töitäkin todella helposti!" (Janita)

"Haluaisin saada ajan kulkemaan hitaammin jotta ehtisin tekemään enemmän asioita lyhyemmässä reaaliajassa. Aamuisin ehtisin lukemaan koko sanomalehden rauhassa ja töissä voisin aloittaa raportin kirjoittamisen sekuntia ennen kuin se pitää lähettää ja silti ehtisin valmiiksi. Kotona voisin rentoutua sohvalla ennenkuin vaimo huutaa imuroimaan ja jos näkisin jääväni auton alle ehtisin kävelemään pois alta." (Mikko)

"Teleporttaus. Olisi mukava asua Azoreilla ja käydä töissä Suomessa. Eikä lomamatkoihinkaan menisi montaa minuuttia. Saisi samalla unohtaa lentoasemahässäkät ja jonottamisen. Uimahousut vaan jalkaan ja menoks. Karibia, here I come..." (Pena)

"Todella kova voima ois semmone kyky puhua, jolla sais ihmiset rauhottuun, ymmärtään toisaan ja hautaamaan sotakirveet. Semmosta voimaa moni oottelee löytyväksi edelleen, syynä tommosen voiman tahtomisee tietty niinki kliseinen toive, ku maailmanrauhasta." (Marja)

"Suodattamisen voima, jotta voisin juoda kaikki Talvivaaran kaivoksen saastevedet ja pissata ne puhtaina kaikille janoisille. Olisin kaikkien janoisten sankari!" (J-P)

"Teleportaatio, ehdottomasti. Inhoan matkustamista ja/koska olen äärettömän kova jännittäjä, joten nopea siirtyminen paikasta toiseen olisi parasta myös niille raukoille, jotka muuten joutuisivat kanssani matkustamaan." (Satu)

"Voima jolla voisi parantaa kenet tahansa ja mistä taudista tahansa." (Kris)

"Tahtoisin liikuttaa esineitä ajatuksen voimalla. Olen unelmoinut tästä kätevästä kyvystä siitä asti, kun katsoin Siskoni on noita -sarjaa ja nyt Misfitsiä katsoessa olen taas miettinyt, että kyllä se olisi itselleni mieluisin kyky. Tulevaisuuteen näkemistä ja sellaisia kykyjä kuten esimerkiksi Curtisin kykyä taas kammoksun." (Kaisa)

Kakkosen raati valitsi parhaat vastaukset, jotka palkittiin tyylikkäillä Misfits-huppareilla ja paita/rintamerkkipaketeilla. Kiitos kaikille osallistuneille!

Lisää ohjelmasta

Yle TV2