Hyppää pääsisältöön

Stam1nan Hyrde epäröi Vain kuolemaa -sarjaan lähtöä – pakotettiin mukaan

Hyrde halusi vain juoda ilmaista alkoholia.

Stam1nan Hyrde // Kuva: Juhani Kenttämaa / YleX

Kuusi kotimaista metalliartistia aloitti YouTubessa katsottavan Vain kuolemaa -sarjan perjantaina 17. tammikuuta. Sarjassa esiintyvät Amorphiksen Tomi Joutsen, Stam1nan Antti Hyyrynen, Rotten Soundin ja Medeian Keijo Niinimaa, Nicolen Ilkka Laitala, Carnalationin Jonne Soidinaho sekä Bob Malmströmin Carlous Aminoff.

Stam1nan Hyrde väittää YleX:lle, että hänet pakotettiin mukaan ohjelmaan.

- Vain kuolemaa on ollut hyvin intensiivinen ja kaikin puolin yllättävä projekti. Kun Keijo Niinimaa pakotti mukaan, niin aluksi vähän epäröin. Mietin, onko tässä mitään järkeä. Nyt kun aiotaan painattaa varsin asiaan kuuluvia t-paitoja ja niiden avulla yritetään kattaa aiheutuneet kulut, niin nyt vaikuttaa oikein hyvälle, Hyrde selittää.

Vain elämää -hittisarjalle vinoileva Vain kuolemaa on suututtanut osan katsojista roisilla huumorilla.

- Jotkut ovat vetäneet siitä herneet nenään ja se on ihan oikein. Jos ottaa tuommoiset asiat niin vakavissaan, että siitä pitää ihan itku päästää somessa, niin se on kaunista ja se on vain kuolemaa, Hyrde kommentoi.

- Tämä on hevimetallin sarjakuvittamista ja ihmisten ennakkoluulojen alleviivaamista. Sarjan päätavoite oli, että pääsemme juomaan ilmaista alkoholia yhdessä ja siinä onnistuimme, Hyrde jatkaa.

Uudet jaksot julkaistaan tämän jälkeen aina viikon välein ja Vain kuolemaa jatkuu helmikuun puoleen väliin saakka.

Katso tuorein Vain kuolemaa -jakso alta.

Lue myös: Suomalaiset metallimiehet herkkinä - tulossa Vain kuolemaa

Lähteet: YleX