Hyppää pääsisältöön

Stam1nan uudella levyllä yllätysvierailijoita – katso tuore musavideo

Stam1nan tuoreella levyllä vierailee muun muassa Turmion Kätilöistä tuttu Spektaakkeli.

Stam1na // Kuva: Maria Rautio

Lemiläinen heviyhtye Stam1na julkaisee kuudennen albuminsa SLK 7. helmikuuta 2014. Albumi ilmestyy tuttuun tapaan Sakara Recordsin kautta. Levyn on tuottanut Janne Saksa ja miksauksesta vastaa tanskalainen Tue Madsen. SLK-albumilla vierailevat muun muassa Turmion Kätilöistä tuttu Spektaakkeli sekä legendaarinen rautalankakitaristi Esa Pulliainen.

Albumilta on jo julkaistu kappale nimeltään Panzerfaust. Katso Jouni Kallion ohjaama musiikkivideo alta.

YleX ja Stam1na järjestävät levyn ennakkokuuntelutilaisuuden 6. helmikuuta. Sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus päästä eksklusiiviseen tilaisuuteen osallistumalla maanantaina 27. tammikuuta alkavaan kilpailuun.

- Olemme kuin lemiläinen juhannussauna: tulikuuma, alastomia miehiä täynnä ja valmiina vastaanottamaan vettä päähän. Uusi levy on kaupoissa tuota pikaa, musavideo netissä, Saattoja ja hoitoja 2014 -kiertue kolkuttelee oven takana ja uusien kappaleiden treenaaminen Lemin pakkasmaisemissa on vihdoin alkanut. Kutina on valtava, muuallakin kuin peräaukon ympärillä, kuvailee yhtye tämän hetken innokkaita fiiliksiään.

Stam1na täyttää tänä vuonna 18 vuotta ja juhlistaa uuden albumin ja kiertueen myötä myös täysi-ikäisyyttään. Yhtyeen mittava kiertue käynnistyy lauantaina 8. helmikuuta ja päättyy Tallinnaan toukokuussa. Yhtye soittaa Joensuussa, Kuopiossa, Helsingissä, Turussa ja Jyväskylässä kahtena peräkkäisenä iltana. Koko SLK-albumin biisilista ja tarkemmat keikkatiedot löytyvät Stam1nan saitilla.

Lähteet: Sony Music