Hyppää pääsisältöön

Spekulaatiot totta – JVG ja Anna Abreu julkaisevat yhteisbiisin

Kuten aiemmin arvelimmekin, JVG ja Anna Abreu julkaisevat yhteisbiisin.

JVG

Räppikaksikko JVG ja yksi maamme tunnetuimpia poppareita, Anna Abreu ovat viettäneet aikaa Los Angelesissa, mitä ilmeisemmin yhteisbiisinsä musiikkivideon kuvauksissa. Anna Abreu ja JVG Jenkeissä – yhteisbiisi tulossa?. Nyt spekulaatiot ja vihjailut ovat saaneet sinetin, kun JVG:n tulevan Voitolla yöhön-albumin biisilista on julkaistu. Levyn kolmas kappale kantaa samaa nimeä kuin JVG:n ja Abreun useat yhteispostaukset sosiaaliseen mediaan, eli Huominen on huomenna. Kyseinen biisi on Voitolla yöhön-levyn kolmas kappale.

JVG:n Voitolla yöhön -albumi julkaistaan 28. helmikuuta ja levyllä vierailevat Anna Abreun lisäksi SANNI, Jippu, Karri Koira, Mikael Gabriel ja Pete Parkkonen.

JVG on mitä ilmeisemmin viihtynyt hyvin Los Angelesissa ja kaksikko julkaisi tänään myös yhteiskuvan Selena Gomezin kanssa.

Lähteet: YleX, Levykauppa Äx