Hyppää pääsisältöön

Jannika B Toni Wirtaselle kirjoittamastaan biisistä: Rakastuneena tunteet pulppuavat

Emma-ehdokkaat julkistettiin tänään 28. tammikuuta. Jannika B noteerattiin Vuoden tulokas -kategoriassa.

Jannika B/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Vuoden tulokkaan tittelistä Emma Gaalassa kisaava Jannika B on onnellinen ehdokkuudesta.

- Jee jee jee! Huikeaa, tuntuu tosi uskomattomalta, laulajatar hihkuu YleX:lle.

Hän muistelee, kuinka aloitti omasta kasvustaan tähtitaivaalle kertovan bloginsa Emma Gaalan merkeissä.

- Ensimmäinen päivitykseni aikoinaan koski Emma Gaalaa. Silloin Jenni Vartiainen taisi putsata koko pöydän puhtaaksi. On vähän liikuttunutkin olo siitä, että oma työ on kantanut näin pitkälle. Tiedän, että olen jotain tehnyt oikein, koska Emma-ehdokkuus on kuitenkin pitkälle levymyyntiin perustuva, Jannika B sanoo.

Kaunotar on kovassa sarjassa, sillä Vuoden tulokkaan Emmasta kisaavat myös Isac Elliot, Sanni, Krista Siegfrieds ja Lost Society.

- On huikeaa, että siellä on naisvoittoista, tytöt jyrää. Sitten siellä on Isac Elliot, joka on maailman suloisin. Vähän olen kyllä katkera hänelle, koska hän luuli, että olen kummilasteni äiti. Olin hiukan näreissäni, mutta annan sen hänelle anteeksi, Jannika nauraa.

Emma-ehdokas kirjoitti hiljattain blogiinsa miehelleen Toni Wirtaselle omistamastaan laulusta, joka tulee hänen seuraavalle levylleen.

- Joskus sitä on rakastuneena niin herkässä tilassa, että vahvat tunteet pulppuavat biisiksi asti. Se oli häälahjani hänelle. Oli hieno hetki esittää se kappale. Olen todella ylpeä, että saan sen vielä levylleni, Jannika kertoo Siva-lempinimellä kulkevasta rakkauslaulusta.

Emma Gaala järjestetään perjantaina 7. maaliskuuta Espoon Barona Areenalla.

Katso Jannika B:n Jääkausi-video alta.

Lähteet: YleX