Hyppää pääsisältöön

Oliko Grammy-gaalan isoin tähti sittenkin Pharrell Williamsin hattu?

Grammyt jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Vaikka gaala oli täynnä supertähtiä, näytti Pharrell Williamsin erikoinen hattu varastaneen huomiota.

Pharrell Williams ja hänen vaimonsa // Kuva: EPA / Mike Nelson

Pharrell Williamsin asukokonaisuus herätti huvittuneisuutta Grammy Gaalaa seuranneiden keskuudessa. Gaalan aikana ja sen jälkeen netti on kuhissut erilaisista hassuista meemeistä ja vitseistä, joissa kohteena on Pharrell Williamsin lähinnä Nuuskamuikkusen lakkia muistuttanut hattu. Miestä verrattiin muun muassa Toy Storyn cowboylelu Woodyyn.

Asukriitikot ovat kritisoineet Pharrellin asuvalintaa muutenkin, sillä tähdellä oli yllään verkkatakki ja farkut gaalassa, jonka pukuloistoa ihaillaan maailmanlaajuisesti. Pharrell pokkasi neljä Grammya, joihin lukeutui muun muassa Vuoden tuottaja -palkinto.

Pharrell osaa nauraa myös itselleen, sillä supertuottaja on itsekin jakanut muun muassa Twitterissä kuvamuokkauksia hänestä ja erikoisesta hatusta, jonka suunnittelusta vastaa Vivienne Westwood.

pic.twitter.com/f7j0u0W0aC

Jäämme innolla odottamaan, mitä Williams pukee ylleen Oscar-gaalaan, jossa miehen kappale Happy on ehdolla parhaan elokuvasävelmän Oscarin saajaksi.

Lue myös: Vuoden tulokkaat Macklemore ja Ryan Lewis dominoivat Grammy-gaalaa - katso voittajat!