Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Softenginen kappaleesta Something Better?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

SOFTENGINE

Kuka? Softengine: Something Better

Mitä? Rytmibarometrissa jostain paremmasta lauleskelee tänään seinäjokelainen rockyhtye, joka on perustettu vuonna 2011. Jo silloin YleX huomioi bändin potentiaalin Softengine. Viisihenkinen Softengine kamppailee Something better -kappaleella Uuden Musiikin Kilpailussa, jonka lauantaiseen finaaliin yhtye pääsi suoraan karsinnasta. Tuli voitto tai ei UMK:n finaalissa lauantaina, bändillä ei pitäisi olla huolen häivää tulevaisuuden kanssa: Softengine on jo solminut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja debyyttialbumi tullaan julkaisemaan tämän vuoden puolella.

Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrivieraana yhtyeen laulaja Topi ja basisti Eero.

Hä? Vapiskaa belieberit ja directionerit! Uuden Musiikin Aamuvuoron Pirita Pykäläinen lanseerasi uuden faniryhmän: softengineerit. Musiikkitoimittaja on tunnustautunut itsekin softengineeriksi, sillä Something Better on soinut Piritan Tämä kotimainen poikabändi laittaa moottorisi kehräämään.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.