Hyppää pääsisältöön

Presidentti Tarja Halonen tutustui Valokuvan voimaa –näyttelyyn

Valokuvan voimaa –näyttely on avautunut Vantaan taidemuseossa. Se on osana Miina Savolaisen Maailman ihanin tyttö –näyttelyä, joka on taas esillä Suomessa monen vuoden maailmankiertueen jälkeen.

Valokuvan voimaa –näyttelyssä on Yle Teeman tv-sarjan päähenkilöiden kuvia, jotka on otettu viime vuonna toteutetun voimauttavan valokuvauksen prosessin aikana. Niina, Eero, Franz, Marianne, Roosa ja Johanna, ja myös osa heidän tv-ohjelmaan osallistuneista perheenjäsenistään olivat itse ripustamassa näyttelyä sekä mukana juhlahumussa.

Maailman ihanin tyttö –näyttelyn avannut presidentti Tarja Halonen vieraili myös Valokuvan voimaa –osastolla ja keskusteli kiinnostuneena kuvaajien kanssa. Oheisessa videossa tunnelmia näyttelyn rakentamisesta ja avajaisista.

Avajaisissa kuultiin myös Susanna Haaviston ja Suvi Isotalon lauluja, jotka liittyvät Maailman ihanin tyttö –näyttelyyn.

Valokuvan voimaa –tv-sarjan ensimmäinen osa Yle Teemalla maanantaina 3.2. klo 21.

Valokuvan voimaa ja Maailman ihanin tyttö - näyttelyt Vantaan taidemuseossa.
Valokuvan voimaa -sarja
Osallistu siemenkuva -harjoitukseen

  • Valokuvan voimaa ja Maailman ihanin tyttö -näyttelyt Vantaan taidemuseossa

    Vantaan taidemuseo 29.1. alkaen.

    Valokuvan voimaa -sarja, -verkkoyhteisö ja -näyttely ovat osa voimauttavan valokuvan menetelmän viisitoistavuotisjuhlavuotta. Valokuvan voimaa -sarjan perheiden upeimmat kuvat ovat esillä yhdessä kotimaahan kiertueelta palaavan, Maailman ihanin tyttö -näyttelyn kanssa. Jokaisella ihmisellä on oikeus kokea itsensä rakastetuksi ja arvokkaaksi! Tervetuloa näyttelyn ilmaisiin konsertteihin, yleisöluennoille, opastuksiin ja seminaareihin. Vantaan taidemuseo 29.1. alkaen.

  • Siemenkuva – yhteisten merkityksellisten kuvien kudelma

    Miina laittaa jokaisena -Valokuvan voimaa esitysviikkona liikkeelle sarjan teemoihin liittyvän henkilökohtaisen siemenkuvan ja tarinan. Viimeisen siemenkuvaketjun teema on tulevaisuus. Sarjan perheiden tarinat ja läheisten kaipaus toistensa liikautti ehkä myös jotain sinussa? Millaisia korjaavia ja iloa tuovia asioita toivot elämääsi? Seitsemännen siemenkuvaketjun aihe on: Mitä haluan vahvistaa elämässäni?