Hyppää pääsisältöön

UMK-finaalin jännitys tiivistyy – Mikko Pohjola Spotify-kuunteluissa suosituin

Mikko Pohjola on selvästi kuunnelluin UMK-finalisti Spotifyn tilastoissa. Pohjolan Sängyn reunalla -biisiä ovat kuunnelleet kaiken ikäiset Spotifyn käyttäjät.

Mikko Pohjola // Kuva: Yle / Tomi Mikola

Spotifyn kuuntelutilastojen perusteella Mikko Pohjola on tähän mennessä suosituin Uuden musiikin kilpailun artisti. Pohjolan Sängyn reunalla -biisiä on kuunneltu musiikkipalvelussa reilut 34 000 kertaa. Artistin kannoilla kuuntelutilastoissa seuraa Softengine, jonka Something Better -kappaletta on kuunneltu reilut 27 000 kertaa.

Mikko Pohjolan suosio näyttää olevan Spotify-tilastojen mukaan vankkumaton. Hän on kuunnelluin artisti Spotify-asiakkaan ikään katsomatta, sillä Pohjolalla on noin 30 prosentin kuunteluosuus kaikista kuunteleluista kaikissa ikäryhmissä.

YleX:n kysely: Clarissa ansaitsee UMK:n voitonmenestynyt Clarissa feat. Josh Standingin biisi Top of the World ei sen sijaan ole ollut kovin kuunneltu Spotifyssä. Kaiken kaikkiaan UMK-finalisteja on kuunneltu Spotifyssä reilut 140 000 kertaa.

Lue myös:

YleX:n kysely: Clarissa ansaitsee UMK:n voiton

UMK-lähetykset suosittuja myös ulkomailla: Finland we love you!