Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Uniklubin kappaleesta Sydän janoaa?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Rytmibarometrissa esittelyssä uutta Uniklubia.

Kuka? Uniklubi: Sydän janoaa

Mitä? Uniklubi on viettänyt muutaman vuoden hiljaiseloa. Tauon aikana bändissä on tapahtunut henkilöstömuutoksia ja uutta, vielä nimeämätöntä levyä työstetään nyt uudella kokoonpanolla. Esimakua tulevasta saadaan YleX Iltapäivän tiistain Rytmibarometrissa, kun esittelyyn pääsee Uniklubin uutuus Sydän janoaa. Yhtyeen tuoreimmat kuulumiset paikan päälle YleX Iltapäivään saapuu kertomaan Uniklubin nokkamies Jussi Selo n. klo 13.30.

Hä? Uniklubi ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen kappaleellaan Rakkautta ja piikkilankaa. Samanniminen debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2004. Bändi on pokannut uransa aikana myös kaksi Emma-palkintoa.