Hyppää pääsisältöön

Islantilainen Of Monsters and Men hehkuttaa suomalaisartisteja

Tammikuussa 2014 lanseerattu Nordic Playlist esittelee uusia pohjoismaisia artisteja. Of Monsters and Menin Nanna hehkuttaa French Filmsiä ja Mirel Wagneria.

Of Monsters And Men // Kuva: https://www.facebook.com/ofmonstersandmen

Nordic Playlist esittelee joka viikko uuden, vierailevan kuraattorin valitseman soittolistan. Kuraattoreina toimivat pohjoismaalaisen musiikkiskenen tunnetut nimet. Esimerkiksi tammikuun kolmannella viikolla kuraattorina nähtiin tanskalaisen Mewin Jonas Bjerre. Ensimmäinen suomalainen kuraattori Nordic Playlistissa on tuottaja-DJ, Sin Cos Tan -yhtyeen Jori Hulkkonen.

Tällä viikolla Of Monsters and Menin Nanna on nostanut soittolistalleen muun muassa suomalaisbändi French Filmsin ja Suomalaisartisti Mirel Wagner kiinnitettiin legendaariselle yhdysvaltalaiselle levymerkille

Tutustu soittolistaan tarkemmin!

Nordic Playlist on pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen yhteenliittymän, NOMEXin tuottama palvelu.

Lähteet: Music Finland