Hyppää pääsisältöön

Uusi festivaali pääkaupunkiseudulle - yli 40 kotimaista esiintyjää

Pääkaupunkiseudulle tulee täysin uusi festivaali, kun Tikkurila Festivaalin esiintymislavoille nousee 1.-2. elokuuta yli 40 kotimaista nimeä.

Michael Monroe on yksi Tikkurila festivaalin esiintyjistä // Kuva: Tomi Mikola

Hiekkaharjun urheilupuiston ja ammattiopiston alueille levittäytyvässä tapahtumassa esiintyvät muun muassa Michael Monroe, Juha Tapio, Apulanta, Scandinavian Music Group, Klamydia, Uniklubi, Herra Ylppö ja Ihmiset, Pariisin Kevät, Happoradio, Irina, Stig & Kullankaivajat, Anssi Kela ja Jonna Tervomaa.

Musiikkikattausta täydentävät myös Wallu Valpion isännöimän, yli 3000 hengen klubiteltan tarjonta. Viikonlopun aikana telttalavan lauteille nousevat muun muassaTeflon Brothers, Gracias & The Globe, Pertti Kurikan Nimipäivät, Solonen & Kosola, Ruudolf & Karri Koira, Notkea Rotta All Stars vs SMC Lähiörotat, Stockers ja Ruger Hauer.

Notkea Rotta feat. SMC Lähiörotat // Kuva: Tomi Mikola

Tikkurila Festivaalin loput esiintyjät tullaan paljastamaan maaliskuun alkupuolella. Varmistetut esiintyjät löytyvät festivaalin kotisivuilta www.tikkurilafestivaali.fi.

Tikkurila Festivaali on Etelä-Suomen suurin pelkästään kotimaisen musiikin festivaali laajalla artistikattauksellaan ja noin 10 000 vieraan päiväkapasiteetilla. Tikkurila Festivaalin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.