Hyppää pääsisältöön

Hyrde uuden levyn teemasta: Kyse on kuolemasta ja sähköstä

Stam1nan laulajakitaristi Hyrde kiteyttää uuden albumin teeman kahteen sanaan. Uudesta levystä kuullaan YleX:ssä lisää pian!

Stam1na

Uuden albuminsa julkaisun kynnyksellä oleva Stam1na vieraili YleX Aamussa kertomassa viimeisimpiä kuulumisiaan. Kuudennella levyllä bändi jatkaa teemojen linjalla. Viimeinen Atlantis -albumi sisälsi huolen ympäristömme kohtalosta, nyt punaisena lankana on muun muassa tuonpuoleinen.

- Kuolema ja sähkö, Hyrde kiteyttää YleX Aamussa.

Eli sähkötuoli, kuittaa juontaja Matti aiheuttaen naurunremakan. Kyseisestä kidutusvälineestä ei SLK-levyllä kuitenkaan ole kyse. Saksalaisen räjäytysvälineen innoittama Panzerfaust, suomalaisittain Panssarinyrkki, on osoitus siitä, että kovaa mennään.

- Panzerfaust ei ole nimenä pelkästään sen takia, että tässä on nyt ajateltu ulkomaanmarkkinoita, Hyrde naureskelee.

- Tylsästi ja nopeasti analysoituna se liittyy levyn sanoitusteemoihin eli rautaan ja kovuuteen. Kappaleessahan viitataan väkivaltaisiin aineksiin ja ääriuskontohommiin. Se oli tarpeeksi iskevä otsikko, hän jatkaa.

Lisää levynteon taustoista ja teemasta ylex.fi:ssä alkaen 10. tammikuuta, kun Stam1nan SLK soi YleX:n Viikon albumina!

Lisää aiheesta: Stam1na: Joku tatuoi levymme kannen ihoonsa biisiäkään kuulematta

Tutustu myös Stam1nan studioblogiin.

Lähteet: YleX Aamu