Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Heikki Kuulan (feat. Pää Kii ja Paperi T) kappaleesta Rataraato?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Heikki Kuula // Kuva: Aki Roukala

Kuka? Heikki Kuula (feat. Pää Kii ja Paperi T): Rataraato

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-biisinä kuullaan Heikki Kuulan neljännen sooloalbumin ensimmäinen sinkku Rataraato. Kappale sai ensisoittonsa Uuden musiikin aamuvuorossa ja soi tänään torstaina yksinoikeudella YleX:ssä. Heikki Kuulan lisäksi kappaleessa kuullaan räppäri Paperi T:tä ja Pää Kii –yhtyettä.
Kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo, jonka voit käydä katsomassa Heikki Kuulan ja Pää Kii -yhtyeen Rataraato soi YleX:ssä! Katso video

Hä? Heikki Kuula muodostaa yhdessä Pyhimyksen ja Volin kanssa Teflon Brothers –nimisen yhtyeen, joka Teflon Brothers tekee lastenlevyn: Haluamme Pedro Hietasen mukaan. Ipanapa räp –levyllä julkaistu Heikki Kuulan Koirakaveri on ollut iso hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa.