Hyppää pääsisältöön

Happoradiolle päiväksi oma tv-kanava

HapporadioTV näkyy Digitan antenni-tv-verkossa yhden päivän ajan, 21.2. kello 12-20.

Happoradio // Kuva: YleX / Alma Hätönen

Kotimainen rockyhtye Happoradio avaa päiväksi oman tv-kanavan, jota voi katsella Elefantti-albumin julkaisupäivänä 21. helmikuuta antennitalouksissa kanavapaikalla 17. Kanavalla näytetään klo 12 alkaen Happoradion musiikkivideoita uran varrelta, haastatteluja, livetaltiointeja, Jälkiä-dokumentti sekä ennennäkemätön Luonasi on linnani _(yhden biisin tarina) -_dokumentti.

- Oma TV-kanava, edes yhdeksi päiväksi? Koko ajatus tuntui niin järjettömältä, että pitihän siihen tarttua! Olimme kuvanneet materiaalia levyn teosta ja keikoilta 2012-2013, ilman sen kummempaa tietoa, tulisiko niille koskaan käyttöä. Nyt tuli. Televisiosta ei muutenkaan tule tarpeeksi kotimaisia musiikkiohjelmia, joten me ainakin osaltamme yritämme korjata tilannetta! Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että saimme mukaan paljon ennen julkaisematonta materiaalia, yhtye kommentoi.

Happoradio starttaa uuden albumin tiimoilta myös keikkakiertueen 7. maaliskuuta.

Lue myös:

Aki Tykki laulaa matalammalta kuin koskaan: Pieni krapula helpottaa

Aki Tykki uudesta levystä: Kirjoitin kaikki tekstit kuukaudessa

Lähteet: Sony Music