Hyppää pääsisältöön

Jakso 1: Kossu-a-bunga-bunga

Pasilan poliisiasema jyrätään Midas Särkelän viihdeimperiumin tieltä. Repomies saa vihiä Särkelän epärehellisistä toimista ja päättää napata hänet vanhan tiiminsä kanssa, mutta vastaako kukaan enää hänen kutsuun?

Kontiovaaran uutinen

Pasilan poliisiaseman tilalle Särkelän juottola!

Särkelä: Pasilan poliisiasema on jarruttanut Pasilan yöelämän kehitystä jo tarpeeksi kauan.

Pasilan poliisiasema jyrättiin liikemies Midas Särkelän kuusikerroksisen yökerhokompleksin tieltä.

Yle Kuva: Yle jakso 1 kuva 2
Nimettömän lähteen mukaan tonttikauppoihin liittyy lahjontaa, mitä poliisin hallussa oleva todistuspaketti tukee. Tähtitoimittaja Juhani Kontiovaara ei kuitenkaan usko Särkelän syyllisyyteen. Hän myös kieltää, että Särkelä kiristäisi häntä tulenaralla materiaalilla, joka sisältää eräiden lähteiden mukaan videokuvaa Kontiovaarasta itkemässä kuin pikkutyttö.

Muita uutisia: Eläkeläinen pilasi poliisin kahden vuoden soluttautumisen moottoripyöräjengiin. Eläkeläinen puolustautuu: Minkään suomalaisen rikoksen selvittäminen ei vaadi kahden vuoden soluttautumista.


Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.