Hyppää pääsisältöön

Jokainen meistä on kunniakirjan arvoinen!

Prisma Studion lanseeraama Tuoliton tammikuu -kampanja on tältä vuodelta ohi. Ohjelmassa vierailleet seisojat saivat urakan päätteksi kunniakirjat. Mutta jokainen kampanjaan osallistunut on sellaisen ansainnut!

Jos arvioit, että onnistuit vähentämään istumistasi kampanjan aikana, tai edes yritit, niin tästä voit ladata ja tulostaa itsellesi kunniakirjan. Katkoviivalle vain oma nimi. Jos haluat tuunata, niin kehykset ympärille tuovat vielä juhlavuutta ja sitten vain kunniakirja seinälle!

Tuolittoman tammikuun osallistujamäärää on vaikea arvioida, sillä kampanjaan oli ideanakin osallistua ihan omatoimisesti vähentämällä istumista. Ilmoittautumista ei vaadittu, mutta esimerkikti Facebookissa mukana oli noin 350 aktiivia ja keskustelu kävi vilkkaana. Myös Twitterissä aiheesta käytiin vilkasta keskustelua.

Kuukauden aikana Prisma Studion nettisivuille kertyi myös aika paljon tietoa ja kokemuksia aiheesta. Erityisesti asiantuntijan vastaukset seisojien kysymyksiin kiinnostivat, samoin blogia pitäneiden seisojien, Railin ja Piritan kokemukset. Sekä tietysti ohjelman päähenkilöiden tarkat testitulokset.

Toimitusta ilahdutti myös pääsy mukaan internetin meemeistä maineikkaampaan eli netin Hitlerkin kuuli Tuolittomasta tammikuusta, vaikkakin vasta kuun viimeisenä päivänä.

Ensi vuonna uudestaan - vai vieläkö riittää intoa?

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tiede

Uusimmat sisällöt - Tiede