Hyppää pääsisältöön

Muistitekniikat - testaa lähtötasosi

Testaa muistisi lähtötaso. Sitten voit helpommin siirtyä opettelemaan muistikikkoja, joita käyttävät muistamisen mestarit.

Tässä kaksi lähtötasotestiä. Tehtyäsi nämä voit siirtyä tänne tutustumaan muutamaan muistitekniikkaan.

TESTI 1: Sanat

Sinulla on kolme minuuttia aikaa opetella seuraavat 20 sanaa. Ajan loputtua kirjoita paperille niin monta sanaa kuin muistat. Järjestys ei ole tärkeä. Saat pisteen jokaisesta oikein muistetusta sanasta.

puu aika kasvot putki kello hiiri kone

planeetta ukkonen kaulakoru puutarha nukkua kuva vaatekaappi

haarniska omena valtameri kirja kaulakoru kutistua

TESTI 2: Numerot

Opettele seuraavaa 20 numeron sarjaa kolme minuuttia. Sen jälkeen kirjoita ylös niin monta numeroa kuin muistat. Numerot tulee muistaa järjestyksessä. Saat pisteen jokaisesta oikein menneestä numerosta, mutta heti jos löydät virheen pistelasku loppuu. Eli jos muistat ensimmäiset neljä numeroa oikein, mutta viidennen väärin, saat neljä pistettä koko tehtävästä. Lopuista numeroista et enää saa pisteitä, vaikka ne olisivat oikein. Onnea testiin!

5 0 3 6 7 4 6 0 9 2 8 2 0 5 7 6 7 1 2 9

Kommentit