Hyppää pääsisältöön

Emma Gaalassa useita yhteisesityksiä - mm. Robin ja Cheek

Emma Gaalassa nähdään tänä vuonna muun muassa kärkipoppareiden yhteisesityksiä.

Emma Gaala

Emma Gaalan lavalla nähdään 7. maaliskuuta useita yllättäviä yhteisesityksiä. Illan aikana yhdessä esiintyvät Robin ja Cheek, Redrama ja Isac Elliot sekä Sini Sabotage ja Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana.

Muita Emma Gaalan esiintyjiä ovat Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Amorphis sekä Kerkko Koskinen Kollektiivi, joka heittää uuden kokoonpanonsa ensiesiintymisen.

Gaalan juontaa stand-up -koomikko Niko Kivelä. Netissä tunnelmia seuraavan Emma Plus -lähetyksen puolestaan juontavat YleX:n Ville "Viki" Eerikkilä sekä näyttelijä Marja Salo. Ohjelma nähdään suorana osoitteessa yle.fi/emmagaala kello 19.30-23.15 ja Yle TV2:ssa kello 21.00 -23.00.

Maamme suurin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa jälleen tunnustusta edellisen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. Emma Gaala pidetään Espoon Barona Areenalla.

Lipunmyynti tapahtumaan on käynnissä Lippupalvelussa. Liput alkaen 15 € + mahdolliset toimituskulut.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.