Hyppää pääsisältöön

Jakso 5: Paraloirinen ilmiö

Paraloirinen ilmiö

Repomies usuttaa alaisensa tutkimaan vantaalaisen kummitustalon arvoitusta. Pöysti tutkii mielummin uuden älypuhelimensa sovelluksia. Darja on ainoa, joka ottaa tapauksen tosissaan, samalla kun Helgan tunteet uutta kollegaa kohtaan alkavat nousta pintaan.

Kontiovaaran uutinen

Poliisi tuhlaa resursseja ”kummitustalon” mysteerin selvittämiseen.

Komisario Darja: ”On niitä verorahoja huonomminkin käytetty.”

Pasilan poliisi selvittää niin sanotun ”Vantaan kummitustalon” arvoitusta. Rauhallisella puutaloalueella sijaitsevassa hyväkuntoisessa talossa on kuultu öisin outoja, selittämättömiä ääniä, jotka ovat pitäneet vuokralaiset kaukana. Nimimerkin Rauno R. taakse kätkeytyvä tyytyväinen talonomistaja sanoo ihailevansa poliisin ennakkoluulotonta toimintaa ja erityisesti ylikomisario Rauno Repomiehen miehekästä karismaa. Tähtitoimittaja Juhani Kontiovaaran mukaan hän haastatteli tapauksesta komisario Darjaa, joka puhui jotain Tiibetiläisestä okkultismista, mutta kyseessä saattoi olla myös Juhanin uni.


Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

Kommentit
 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.