Hyppää pääsisältöön

Ruotsalaistulokas Tove Lo Suomeen maaliskuussa

Ruotsin Lorde eli Tove Lo saapuu iloksemme Helsinkiin keikalle maaliskuussa.

Ruotsalaispoppari Tove Lo // Kuva: Universal

Pikavauhtia yhdeksi Pohjoismaiden lupaavimmista laulaja-lauluntekijöistä kohonnut Tove Lo saadaan keväällä ensivisiitilleen Suomeen. Hiteillään Love Ballads, Habits ja Out of Mind huomiota herättänyt tukholmalaisartisti esiintyy tiistaina 25. maaliskuuta Helsingin Tavastia-klubilla. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 13. helmikuuta Tiketissä.

Tove Lo -taitelijanimen takaa löytyy 25-vuotias, Tukholmassa kasvanut Tove Nilsson. Musiikin parissa kasvanut Tove Lo rupesi tekemään tosissaan omia kappaleita vähän päälle parikymppisenä. 23-vuotiaana hän teki sopimuksen kustannusyhtiö Warner Chappellin kanssa ja ryhtyi säveltämään kappaleita muille artisteille, esimerkiksi Icona Popille, Gavin Degraw'lle, Girls Aloudille ja Cher Lloydille. Sävellystyö vei hänet ympäri maailmaa ja lopulta kypsytti ajatusta musiikin julkaisemisesta myös itse artistina. Tove Lo julkaisee maaliskuussa debyytti-EP:nsä Truth Serum, jolla hän kertoo musiikin muodossa rakkaustarinan alusta loppuun.

Lue myös: Poptähtien taustavoimista parrasvaloihin

Lähteet: Live Nation