Hyppää pääsisältöön

Jannika B nimesi albuminsa Wirtaselle tehdyn häälahjan mukaan

Jannika B:n uutuusalbumin nimi, kansi ja julkaisupäivä ovat nyt selvillä.

Jannika B:n Siva-levyn kansikuva. // Kuva: Ville Juurikkala

Poptähti Jannika B julkaisee toisen albuminsa, Šiva, 28. maaliskuuta. Albumi on nimetty rakkauslaulun mukaan, jonka Jannika B kirjoitti häälahjaksi Toni Wirtaselle. Jannika B Toni Wirtaselle kirjoittamastaan biisistä: Rakastuneena tunteet pulppuavat

- Joskus sitä on rakastuneena niin herkässä tilassa, että vahvat tunteet pulppuavat biisiksi asti. Se oli häälahjani hänelle. Oli hieno hetki esittää se kappale. Olen todella ylpeä, että saan sen vielä levylleni, Jannika kertoo Šiva-nimisestä rakkauslaulusta.

Albumista on jo saatu esimakua Jääkausi-kappaleen myötä, mutta levyllä kuullaan muunkinlaista tunnelmointia.

- Tällä albumilla mennään pintaa syvemmälle ja päästän kuulijan lähemmäksi itseäni ja sitä, mistä tulen, kuka olen ja minne olen menossa. Nimi Šiva kuvastaa levyn moniselitteisyyttä ja sen kappaleiden eri tasoja. Se solmii levyn fiktiiviset ja faktaan perustuvat tarinat yhteen ja heijastaen samalla äänimaiseman mystistä maailmaa, Jannika B kuvailee tuoreessa tiedotteessa.

Katso Jääkausi-musavideo alta.

Tsekkaa Jannika B:n tulevat keikat artistin saitilta!

Lähteet: Sony Music