Hyppää pääsisältöön

QOTSA:n Josh Homme haistattelee Imagine Drangonsille ja Grammy-gaalalle

Josh Homme haistattaa pitkät kaikille.

Queens of the Stone Age Rock the Beach -festivaaleilla 26. kesäkuuta 2013 // Kuva: Maria Rautio

Vasta hiljattain Queens of the Stone Age -yhtyeen laulaja Josh Homme hermostui kesken keikan jaQOTSA:n Josh Hommella paloi käämi – tyrkkäsi fanin alas lavalta. Nyt Homme vuorostaan piikittelee Imagine Dragons -yhtyeelle ja Grammy-gaalalle, kertoo NME. Imagine Dragons voitti parhaan rock-esityksen Grammyn Radioactive-biisillään. Queens of the Stone Age kisasi samassa kategoriassa kappaleellaan My God Is The Sun.

Homme vitsailee yleisölle keikalla Texasissa ennen I Appear Missing -kappaletta, että se on Imagine Dragons -bändin kirjoittama.

- Paskat kaikesta. Paskat Imagine Dragonista ja paskat Grammyistä, Homme naureskee.

Queens of the Stone Age esiintyi yhdessä Nine Inch Nails -bändin, Dave Grohlin ja Fleetwood Maci -yhtyeen Lindsay Buckinghamin kanssa, mutta esitys keskeytyi, kun tv-gaalan lopputekstit pyörähtivät ruutuun. Aikaisemmin myös Nine Inch Nails -bändin keulahahmo Trent Reznor haistatteli Grammy-gaalan järjestäjille.

Lue myös:

QOTSA:n Josh Hommella paloi käämi – tyrkkäsi fanin alas lavalta
Trent Reznor haistatteli keskeytyksen vuoksi – Grammy-gaalan tuottaja pahoittelee

Lähteet: NME