Hyppää pääsisältöön

Snoop Dogg – ja YleX Blockfesteille

YleX on tänä vuonna mukana Blockfesteillä. Festivaali julkisti tänään ensimmäiset esiintyjänsä.

Snoop Dogg

Jokaisena vuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest on kiinnittänyt perjantain pääesiintyjäkseen hip hopin elävän legendan Snoop Doggin. Tampereen Ratinanniemessä 1.-2. elokuuta järjestettävässä tapahtumassa esiintyvä rap-artisti on tullut tunnetuksi poikkeuksellisen hyvästä hittivainustaan, mikä on mahdollistanut hänelle yli kahdenkymmenen vuoden menestyksekkään uran.

Yhdysvaltalaislegenda nousee Blockfestin päälavalle perjantaina 1. elokuuta. Snoop Doggin suurimpiin hitteihin lukeutuvat esikoisalbumin Gin and Juice sekä Who Am I sekä Pharrellin kanssa tehdyt kappaleet Beautiful ja Drop It Like It's Hot. Viime vuonna hän julkaisi albumillisen reggaeta nimellä Snoop Lion sekä levyllisen modernia funkia 7 Days of Funk -duona. Tällä hetkellä hän työstää viimeistä Snoop Dogg -nimellä julkaistavaa soololevyään.

Historiansa seitsemättä kertaa järjestettävän Blockfestin avauspäivänä nähdään myös Asa sekä Monsp Recordsin artistit Mäkki ja Kube. Blockfestin lauantain ensimmäiset kotimaiset julkistukset ovat Gracias, JVG, Mikael Gabriel ja Redrama. Festivaali julkistaa loput esiintyjäkiinnityksensä kevään 2014 aikana.

Tapahtuman uusi päämediakumppani on YleX, jonka kanssa Blockfest tulee tekemään laajamittaista yhteistyötä läpi kesän.

Blockfestin lipunmyynti käynnistyy 19. helmikuuta Lippupalvelun ja Tiketin toimipisteissä. Saatavilla on normaalien kategorioiden lisäksi myös hyvää palautetta keränneet exclusive-liput sekä huippusuositut VIP-liput, jotka myydään perinteisesti loppuun jo kevään aikana. Lippujen hinnat alkaen 49 euroa ja toimitusmaksut.