Hyppää pääsisältöön

Drake Macklemoren Grammy-tilityksestä: Ei tuntunut aidolta

Draken mielestä Macklemoren tilitysviesti Kendrick Lamarille oli halpa temppu.

Drake // Kuva: EPA / Steve C. Mitchell

Vuoden tulokkaanakin palkitun Macklemoren ja Ryan Lewisin Heist-levy palkittiin myös vuoden parhaana rap-albumina tannoisessa Grammy-gaalassa. Macklemoren mielestä vuoden parhaana rap-albumina olisi pitänyt palkita Kendrick Lamarin Good kid, m.A.A.d City -albumi. Räppäri jakoi kaikelle kansalle tekstiviestin, jonka hän kirjoitti Lamarille gaalan jälkeen. Viestissä Macklemore pahoitteli voittoaan ja sanoi hänen ryöstäneen sen Lamarilta.

- Halusin sinun voittavan. On outoa ja typerää, että varastin palkinnon sinulta, viestissä luki.

Kanadalainen näyttelijä ja muusikko Drake on nyt kommentoinut tapausta ja pitää Macklemoren avautumista typeränä temppuna.

- Hän voitti. Miksi julkaista tekstiviesti? Ottaisi vain rennosti. Jos hän ei mielestään ansainnut voittoa, niin tekisi parempaa musiikkia ja kehittäisi omia taitojaan, Drake paasasi Rolling Stonen haastattelussa.

Draken mukaan viestin julkaiseminen on halpa temppu, eikä hän ymmärrä miksi joku tuntisi huonoa omaatuntoa voitostaan.

- Se ei tuntunut aidolta. Miksi tehdä noin, ja miksi potea huonoa omaatuntoa? Luuleeko hän, että joku muu olisi tehnyt vastaavaa? Minkä takia hän mainitsi vain Kendrickin? Siitä tuli outo olo. Koska tässä tapauksessa Macklemore ryösti palkinnon kaikilta. Me kaikki ansaitsemme tekstiviestit, samassa palkintokategoriassa Grammy-gaalassa ehdolla ollut Drake perustelee.

Lähteet: Rolling Stone