Hyppää pääsisältöön

Ari Koivunen Idols-leimasta: Nuorena ja naiivina halusin siitä eroon

Ari Koivunen myöntää YleX:n haastattelussa suhtautuneensa hieman lapsellisesti Idolsin tuomaan leimaan.

Amoral // Kuva: https://www.facebook.com/amoralweb

Kun Ari Koivunen aloitti metalliyhtye Amoralin solistina, halusi Idolsista suuren yleisön tietouteen ponnahtanut nuorukainen eroon lauluohjelman tuomasta leimasta.

- Ymmärrettävästi suurimman osan ajasti Idols muistetaan. Ulkomailla ei kuitenkaan, missä tehdään Amoralin kanssa enemmän keikkoja, Koivunen kertoo.

Ari Koivunen on tehnyt myös akustisia duo-keikkoja, joilla ihmiset usein tulevat kyselemään mihin muusikko on oikein Idols-hehkun jälkeen hävinnyt.

- Minulla ei ole teidän kaikkien puhelinnumeroita. En voi ilmoitella, Koivunen vitsailee.

Oli vuosia, jolloin Koivunen ei suostunut puhumaan Idolsista lainkaan, mutta nyt YleX:n haastattelussa Koivunen myöntää olleensa naiivi.

- Nuorena ja naiivina halusin siitä eroon ja ärsytti kun jengi jauhoi siitä. Nyt on kiva muistella taaksepäin. En olisi tässä ilman Idolsia, Amoral-solisti myöntää.

Ari Koivunen kehottaa ilman bänditaustaa olevia lahjakkaita laulajia hakemaan mukaan Idolsiin. Hän tajusi kuitenkin itse ollessaan mukana kisassa vuosia sitten, ettei se ollut hänelle bänditaustan vuoksi oikea paikka.

- Kilpailuvietti sai pysymään siellä mukana. Bändihommat on kuitenkin se juttu, mikä tekee minun mieleni iloiseksi, Idolsin voittanut Koivunen sanoo.

Lue myös: Amoral: Kuuden levyn aikana on tapahtunut viiden bändin edestä muutoksia

Lähteet: Uuden musiikin iltavuoro