Hyppää pääsisältöön

Juju tekee Onnelliseksi ystävänpäivänä – videon ensinäyttö YleX:ssä

YleX:n ensinäytössä on ystävänpäivän kunniaksi Jujun Onnelliseksi-musiikkivideo.

Juju // Kuva: Juhani Kenttämaa

Jujun uusi musiikkivideo Onnelliseksi saa ensinäyttönsä ylex.fi:ssä. Video on kuvattu Sastamalan Kiikassa Jujun omassa asunnossa. Videolla kerrotaan tarina perheestä, jossa äiti saa korkeapalkkaisen työtarjouksen ulkomailta, mutta vastineeksi hän joutuisi olemaan erossa perheestään. Video herättää kysymyksiä muun muassa siitä, korvaako raha menetetyn yhteisen ajan rakkaiden kanssa. Millaiseen ratkaisuun äiti videolla päätyy, selviää vain katsomalla.

- Videon teko oli aika rankka kokemus, koska aikataulut olivat tiiviit ja pienten lasten kanssa oli tietenkin oma härdellinsä, saada ne osallistumaan ja toimimaan halutulla tavalla tai pysymään paikoillaan, Juju kommentoi YleX:lle.

Jujun uusi albumi Julius Kivi on hullu julkaistaan helmikuussa ja silloin artisti lähtee myös rundille. Onnelliseksi-kappale on levyn ensimmäinen single ja sen tarina sai alkunsa Porvoossa, kesällä 2012, kun Juju törmäsi keikkareissullaan Hurriganes-legenda Remu Aaltoseen. Remu kertoi, että menestyvän biisin tekstissä täytyy esiintyä sana seksi. Kappaleen toiveikkaat sanat peilaavat Jujun omaa elämää.

Jujun aiempi levy Matkalla kadotukseen valittiin YleX:n Viikon albumiksi ja Savuaa ft. Julma-Henri -singlen video on kerännyt YouTubessa lähes 700 000 katselukertaa.

Katso Onnelliseksi-musavideo alta.

Lähteet: YleX