Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Iggy Azalean (feat. Charli XCX) kappaleesta Fancy?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Iggy Azalea // Kuva: www.facebook.com/iggyazalea

Kuka? Iggy Azalea (feat. Charlie XCX): Fancy

Mitä? Work ja Bounce hiteistä tutun räp-kaunotar Iggy Azalean debyyttialbumin julkaisu on viivästynyt jo lukuisia kertoja, mutta nyt päivämäärä on lyöty lukkoon. Huhtikuun 14. päivä ilmestyvä levy on nimeltään The New Classic. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan aivan uusi single Fancy, jossa mukana häärii brittiläinen laulaja-lauluntekijä Charli XCX.

Hä? Kappale vuoti julkisuuteen jo viime vuoden lopulla, tosin keskeneräisenä ja silloin biisi oli vielä nimeltään Leave It.