Hyppää pääsisältöön

Provinssirockiin uusi ulkomaalaisvahvistus

Knife Party saapuu kesäkuussa Seinäjoen Provinssirockiin.

Knife Party // Kuva: www.facebook.com/knifeparty

Provinssirockin ulkomaiseen ohjelmistoon liittyy yksi festivaalin päänimistä, kahden Pendulum-jäsenen perustama australialainen Knife Party.

Eri genrejä sekoittelevan kokoonpanon vaikutteet löytyvät electro house, dubsteb, moombahton / 110 ja drumstep -tyyleistä. Vaikuttavasta äänimaisemasta tunnettu Knife Party on nimennyt musiikkinsa yksinkertaisemmin "seizure-musiikiksi".

Provinssirockin päiväkohtainen ohjelma julkistetaan 24. helmikuuta ja samalla tulevat myyntiin päiväkohtaiset liput.

Jo aiemmin julkaistut artisti ovat: The Prodigy (UK), M.I.A. (UK), Rudimental (UK), Dropkick Murphys (US), NONONO (SE), Karnivool (AUS), North Mississippi Allstars (US), Bob Wayne (US), Kolmas Nainen, Cheek, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Viikate, Risto, Sanni, Softengine.

Provinssirock järjestetään Seinäjoen Törnävänsaaressa 27.-28.6.2014.

Lähteet: Provinssirock