Hyppää pääsisältöön

Redrama lämmittelee Backstreet Boysia Helsingissä

Redrama lämmittelee Backstreet Boysia Hartwall Areenalla 7. maaliskuuta. Konserttiin on tullut myyntiin muutamia lisälippuja.

UMK-tuomari Redrama // Kuva: Tom Hakala / Anatom Pictures

Redrama julkaisi viime vuonna jättihitin Clouds, jossa mukana esiintyi Backstreet Boysien alkuperäisjäsen A.J. McLean. Ennen Back Street Boysia toisena lämmittelijänä Helsingin keikalla nähdään myös yhdysvaltalainen poikabändi The Exchange!

Backstreet Boysien In A World Like This -kiertue on yksi kevään suurimmista areenakiertueista, ja se saapuu Helsingin Hartwall Arenaan 7. maaliskuuta. Backstreet Boys juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä on nyt yhdistänyt rivinsä ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen ja tulevalla kiertueella ovat mukana kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet: Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, Redraman kanssa duetoinut A. J. McLean ja Kevin Richardson.

Aiemmin loppuun varatulle keikalle vapautuu nyt myös muutamia lisäpaikkoja myyntiin. Backstreet Boys -liput ovat myynnissä Lippupisteessä.