Hyppää pääsisältöön

Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa

Supertähti Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa.

Jared Leto // Kuva: EPA/CLAUDIO ONORATI

Emma Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla perjantaina 7. maaliskuuta. Gaalan nimekkäin palkinnon jakaja on Vuoden yhtye -pystin jakava 30 Seconds To Mars -yhtyeen karismaattinen keulakuva Jared Leto. Leton lisäksi gaalan tunnelmasta tulee nauttimaan myös Shannon Leto ja Tomo Milicevic.

Emma Gaalassa esiintyvät Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Sanni, Amorphis sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana vieraanaan Sini Sabotage. Edellä mainittujen lisäksi lavalla nähdään sekä Redrama että Isac Elliot, Kerkko Koskinen Kollektiivin uuden kokoonpanon ensiesiintyminen ja huikea Cheekin ja Robinin yhteisesitys.

Tänä vuonna gaalan juontaa stand-up -koomikko Niko Kivelä. Netissä tunnelmia seuraavan Emma Plus -lähetyksen juontavat näyttelijä Marja Salo sekä YleX:n Viki. YleX on muutenkin vahvasti läsnä Gaalassa.

Lue lisää Emma Gaalasta:

Robin kertoo Emma Gaalan super-yhteistyöstä: Yritän pysyä Cheekin perässä

Emma Gaalassa useita yhteisesityksiä - mm. Robin ja Cheek