Hyppää pääsisältöön

Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa

Supertähti Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa.

Jared Leto // Kuva: EPA/CLAUDIO ONORATI

Emma Gaala järjestetään Espoon Barona Areenalla perjantaina 7. maaliskuuta. Gaalan nimekkäin palkinnon jakaja on Vuoden yhtye -pystin jakava 30 Seconds To Mars -yhtyeen karismaattinen keulakuva Jared Leto. Leton lisäksi gaalan tunnelmasta tulee nauttimaan myös Shannon Leto ja Tomo Milicevic.

Emma Gaalassa esiintyvät Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Sanni, Amorphis sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana vieraanaan Sini Sabotage. Edellä mainittujen lisäksi lavalla nähdään sekä Redrama että Isac Elliot, Kerkko Koskinen Kollektiivin uuden kokoonpanon ensiesiintyminen ja huikea Cheekin ja Robinin yhteisesitys.

Tänä vuonna gaalan juontaa stand-up -koomikko Niko Kivelä. Netissä tunnelmia seuraavan Emma Plus -lähetyksen juontavat näyttelijä Marja Salo sekä YleX:n Viki. YleX on muutenkin vahvasti läsnä Gaalassa.

Lue lisää Emma Gaalasta:

Robin kertoo Emma Gaalan super-yhteistyöstä: Yritän pysyä Cheekin perässä

Emma Gaalassa useita yhteisesityksiä - mm. Robin ja Cheek

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.