Hyppää pääsisältöön

Lentokentällä Hilla halaa nalleaan

Hilla-Maria Herttuainen
Hilla-Maria Herttuainen Kuva: Yle/Heli Sorjonen hilla-maria

19-vuotias auralainen Hilla ei ole elämänsä aikana juurikaan poistunut kotiseudultaan.

Perheensä kuopus on kyllästynyt siihen että niin vanhemmat kuin sisaruksetkin kohtelevat häntä edelleen kuin vauvaa. Lontooseen on päästävä asumaan, vaikka hän on käynyt vain kolmesti lomamatkalla ulkomailla ennen au pair -kokemusta. Lentokentällä Hilla halaa nalleaan ja on heti vaikeuksissa, kun boarding card ja muut lipukkeet ovat outoja.

Hilla on menossa au pairiksi perheeseen, johon vanhempien lisäksi kuuluvat 3-vuotias poika William ja alle vuodenikäinen Emily.

Hillan oma perhe Aurassa, Turun kupeessa on erittäin tiivis ja hän on tottunut viettämään paljon aikaa läheistensä kanssa. Lähtöä vaikeuttaa vielä se, että Hilla tapasi poikaystävänsä Aleksin juuri ennen Lontooseen muuttoa. Skype ja puhelin käyvät kuumana, kun ratkotaan kestääkö tuore rakkaus kaukosuhteen.

Noin neljän kuukauden au pair –pestin aikana Hilla ja Mira kasvavat sydänystäviksi: Mira kiskoo Hillaa kohti bileitä ja itsenäistymistä, ja Hilla lohduttaa kovina aikoina Miraa.
Avaa Instagram postaus